Lid worden van VTV Jan Vroegop

Houdt u van tuinieren en wilt u graag een ruime tuin? Volkstuinvereniging Jan Vroegop biedt ruime tuinen van meestal 340-400 m2 in een mooi tuinpark voor inwoners uit de Zaanstreek, die graag tuinieren in verenigingsverband. Het is goed om te weten dat de tuinen bij Jan Vroegop centraal staan en dat tuinieren er als dagrecreatie plaats vindt. Overnachten is niet toegestaan. Er is momenteel een wachtlijst, maar regelmatig komen tuinen vrij. Afhankelijk van uw tuinwensen, b.v.: siertuin, moestuin of gemengde tuin en de beschikbaarheid daarvan kunt u redelijk snel aan de beurt komen. Overweegt u om lid te worden van onze vereniging? Neemt u dan contact op met onze secretaris, mevr. Wiersma-Kwantes. Zij informeert u graag over de mogelijkheden en bijkomstigheden. Bij aanmelden wordt u op de wachtlijst geplaatst en bent u aspirant-lid. Zodra er een tuin beschikbaar komt, wordt u daarover geïnformeerd. Bij acceptatie van de tuin wordt u lid van de vereniging.