aanvraag tuin

Het kan zijn dat u belangstelling heeft voor ons mooie complex. Dan vindt u hier wat eerste informatie. Om in aanmerking te komen voor een tuin moet u inwoner zijn van de gemeente Zaanstad.

Onze percelen zijn 340 en 400 m2 groot. Er staat een tuinhuis op de tuin en dat moet van de vorige eigenaar overgenomen worden. De kosten hiervoor variëren van € 1000 tot € 6.000. Dan betaal je eenmalig voor de aansluiting van water en elektra resp. € 100 en € 300. Daarna liggen de jaarlijkse kosten rond de € 350, afhankelijk van water- en stroomverbruik en verzekering van het tuinhuis.

Indien u nog belangstelling heeft kunt u op het emailadres bestuurjanvroegop@gmail.com een inschrijfformulier aanvragen, dat u digitaal kunt invullen en mailen. Er bestaat een wachtlijst, dus op heel korte termijn zit een tuin er niet in.

Het is niet zo, dat nummer 1 van de wachtlijst als eerste aan de beurt komt. Bij toewijzing van een tuin wordt rekening gehouden met de wensen van de kandidaattuinder en er wordt gekeken of de vrijgekomen tuin voldoet aan de wensen, zoals ingevuld op het inschrijfformulier.

Omdat de wachtlijst voor een tuin nu weer heel lang is, vinden wij het beter om de inschrijvingen voorlopig te stoppen.

De ervaring heeft geleerd dat per jaar circa 10 tuinen van eigenaar wisselen en de wachttijd wordt daardoor nu wel erg lang.

Op het moment dat de lijst veel korter wordt kan er weer ingeschreven worden.