aanvraag tuin

Fijn dat u belangstelling heeft voor ons mooie complex, maar op het moment bestaat er een wachtlijst. Op korte termijn zit een tuin er nog niet in.

Onze percelen zijn 340 en 400 m2 groot. Er staat een tuinhuis op de tuin en dat moet van de vorige eigenaar overgenomen worden. De kosten hiervoor variëren van € 1000 tot € 6.000. Dan betaal je eenmalig voor de aansluiting van water en elektra resp. € 100 en € 300. Daarna liggen de jaarlijkse kosten rond de € 350, afhankelijk van water- en stroomverbruik en verzekering van het tuinhuis. Van de leden wordt verwacht dat ze een aktieve bijdrage leveren aan de vereniging, niet alleen door het verplichte algemeen werk (15 uur p.j.) maar ook door andere, vrijwillige werkzaamheden te doen. Alleen op deze manier kunnen wij de kosten voor onze leden laag houden.

Indien u nog belangstelling heeft kunt u op het emailadres info@janvroegop.nl  een inschrijfformulier aanvragen, dat u digitaal kunt invullen en mailen. Alleen inwoners van Zaanstad kunnen zich aanmelden.

 

Het is niet zo, dat nummer 1 van de wachtlijst als eerste aan de beurt komt. Bij toewijzing van een tuin wordt rekening gehouden met de wensen van de kandidaattuinder en er wordt gekeken of de vrijgekomen tuin voldoet aan de wensen, zoals ingevuld op het inschrijfformulier.